Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Ommel 2024

Ommel 2024

Ompelijoiden oma festivaali tulee taas!

Odotettu Ommel-festivaali tulee taas! Tapahtuma on ompelijoiden oma festivaali, ja se rakentuu tällä kertaa Hyvinkään Kipinä-koulukeskukseen 14.–16.6.2024. Viikonloppu tulee jälleen olemaan täynnä kursseja, työpajoja, luentoja sekä ompelulaneja – ja tietenkin myös ihania kankaita, ompelutarvikkeita ja koneiden testailua!

Ommel-festivaali 2024

Lue lisää tapahtumasta:

Mikä on Ommel-festivaali?

Ommel on ompelijoiden oma festivaali, jossa yhdistyvät kangasmarkkinat ja ompeluaiheinen ohjelma: kurssit, työpajat, luennot sekä tietenkin koko viikonlopun kestävät ompelulanit. Parasta Ommelissa on kuitenkin tunnelma – kaikkia paikalla olevia yhdistää yhteinen intohimo, ompelu!

Ommel-festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2018 teemalla kotimaisuus. Tapahtuma keräsi yhteen huikeat 3 000 kävijää. Positiivisen palautteen turvin vuoden 2019 tapahtumasta tehtiin entistä laajempi niin myyjäpaikkojen kuin viikonloppuun mahtuvan tekemisen ja toiminnankin osalta. Kesäkuussa 2019 järjestetty tapahtuma tavoitti 4 000 kävijää. Vuoden 2020 ja 2021 festivaalit jouduttiin perumaan koronaviruspandemian vuoksi. Koronan jälkeen tapahtuma päästiin järjestämään jälleen kesäkuussa 2022 ja kesäkuussa 2023.

Hyvä kattaus pelkästään ompeluun liittyviä tuotteita ja toimintaa. Muilla käsityömessuilla tekniikoita on paljon, mutta täällä pystyi keskittymään vain ompeluun.

Mikä ihmeen kirjain?

Saitko kangas- tai ompelutarvikeostoksesi mukana Ommel-mainoksen, jossa on mystinen kirjain? Kerää kirjaimista sana OMMEL ja voita!

Kevään aikana mainoskortteja tulee olemaan sellaisten yritysten lähetyksissä ja messuosastoilla, jotka ovat mukana Ommel 2024 -festareilla. Kerää korteista sana OMMEL ja saat valintasi mukaan paikan Ommel-festareiden laneille tai yllätyspalkinnon, jossa on mukana olevien yritysten tuotteita.

Lähetä kuva OMMEL-kirjaimista info@ommel.fi viimeistään 13.6.2024.