Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Ommelin takana on joukko vapaaehtoisia

Vapaaehtoiseksi?

Ommel-festivaalin taustalla vaikuttaa kymmeniä vapaaehtoisia ompelun ystäviä

Ommel-festivaali ei rakentuisi ilman aktiivisia vapaaehtoisiamme. Sekä yhteisöllinen ja lämmin festivaalitunnelma että fyysiset tapahtumapuitteet nousevat kattoon talkooväen voimin. Ommel 2019 -festivaalia pystytti onnistuneesti noin 70 vapaaehtoisen joukko.

Vapaaehtoiset pääsevät vaikuttamaan myös festivaalin sisältöön. Haluamme järjestää tapahtuman, joka on kävijöidensä näköinen ja jonka ohjelma palvelee sekä ompeluharrastajia että alan ammattilaisia.

Tule mukaan suunnittelemaan ja järjestämään tapahtumaa! Voit osallistua halutessasi esimerkiksi käytännön järjestelyihin, viestintään tai moniin muihin osa-alueisiin jo ennen festareita. Tapahtuma-ajankohtana tekemistä löytyy myös paljon!

Kiinnostuitko? Vapaaehtoistoimintaa suunnitellaan ja koordinoidaan Facebook-ryhmässä Ommel 2020 vapaaehtoiset. Jätä ryhmään liittymispyyntö, vastaa muutaman liittymiskysymykseen ja pääset mukaan hulvattomaan joukkoon.

Kevään ensimmäinen vapaaehtoisten tapaaminen järjestetään Salapakassa Helsingin Torikortteleissa (Katariinankatu 1) 11.3. klo 18-20. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan erilaisista tavoista olla mukana vapaaehtoisena. Myös etäosallistumismahdollisuus järjestetään. Lue lisää Facebookista!

Tehdään yhdessä ikimuistoinen ompelufestivaali!