Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettajaksi

Näytteilleasettajaksi

Ommel 2020 -festivaali kutsuu Espoon Opinmäkeen ompelun ystäviä Suomesta ja muista Pohjoismaista

Odotettu Ommel-festivaali tulee jälleen! Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma rakentuu Espoon Opinmäki-koulukeskukseen 5.–7.6.2020.

Paikkojen haku on ollut käynnissä 15.1.2020 saakka. Jos olet kiinnostunut mahdollisista haja- ja peruutuspaikoista, voit jättää yhteystietosi meille tällä lomakkeella:

 

Jätä meille yhteystietosi

 

Vuonna 2019 tapahtumassa viihtyi monipuolisen ohjelman ja kangasostosten parissa 4000 kävijää. Näytteilleasettajia ja yhteistyökumppaneita oli mukana lähes 60.

Vuonna 2020 teemana jatkaa pohjoismainen suunnittelu, mikä tarkoittaa, että kaikkien myytävien kuosikankaiden tulee olla myyjien omaa tuotantoa ja pohjoismaista designia. Lisäksi suunnitteilla on erikseen teema-alueet tilkkutöiden ja kierrätysmateriaalien ympärille.

Yhteistyökumppaniksi?

Oletko kiinnostunut näytteilleasettajapaikan lisäksi yhteistyökumppanuudesta Ommel 2020 -festivaalin kanssa? Kumppanuus voi olla mm. maksuttoman työpajan järjestämistä tai kurssivälineiden ja -koneiden lainaamista. Ota silloin yhteyttä tuottaja Anna Vikströmiin, ommelry(at)gmail.com tai p. 040 416 2516.