Ommel 2019

Yhteisöllistä ompelun iloa

Ommel-festivaali

Ommel-festivaali

Ompelijoiden oma festivaali

Ommel-festivaali tulee jälleen! Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma, Ommel 2020, rakentuu entuudestaan tuttuun paikkaan Espoon Opinmäki-koulukeskukseen 5.–7.6.2020.

Ommel-festivaali on yhteisöllinen ompelufestivaali kaikille aloittelevista ompeluharrastajista alan ammattilaisiin. Tapahtumassa yhdistyvät kangas- ja ompelutarvikemarkkinat, viikonlopun mittaiset ompelulanit sekä monipuolinen ompeluun liittyvä koulutus, kuten kurssit, luennot ja työpajat. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Ommel-festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2018 teemalla kotimaisuus. Tapahtuma keräsi yhteen huikeat 3 000 kävijää. Positiivisen palautteen turvin vuoden 2019 tapahtumasta tehtiin entistä laajempi niin myyjäpaikkojen kuin viikonloppuun mahtuvan tekemisen ja toiminnankin osalta. Kesäkuussa 2019 järjestetty tapahtuma tavoitti 4 000 kävijää.

Vuoden 2019 festivaalin teemana oli pohjoismaisuus ja mukana oli näytteilleasettajia Suomen lisäksi myös Ruotsista.

Ensi vuoden tapahtuman tarkempia tietoja odotellessa voit tutustua vuoden 2019 festivaalin ohjelmaan ja näytteilleasettajiin.

Hyvä kattaus pelkästään ompeluun liittyviä tuotteita ja toimintaa. Muilla käsityömessuilla tekniikoita on paljon, mutta täällä pystyi keskittymään vain ompeluun.