Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Kurssi

Valmiskaavat sopiviksi (TÄYNNÄ)

pe klo 17:00–20:00

la klo 10:00–15:00

Kaavaluokka, 2. kerros

Valmiskaavat sopiviksi (TÄYNNÄ)

Kaikki tapahtumat

Oletko pohtinut miten valmiista kaavasta saisi valmistettua itselle sopivia vaatteita? Kurssilla saat opit mittojen ottamiseen sekä kaavan muokkaamiseen: miten kaavaa muokataan ja mitataan, ja mitä pitää huomioida mittojen lisäksi. Tuo mukanasi kaava, josta olet valmistamassa vaatetta. Paikan päältä löytyy myös kaavalehtiä, jos itselläsi ei ole valmista kaavaa. Omasta mallista ja vartalosta riippuen saatat ehtiä valmistaa kurssilla kaavasta sovitusversion esimerkiksi edullisemmasta kankaasta. Muokattua kaavaa ja kurssilla saamiasi oppeja voit hyödyntää jatkossa omissa ompeluprojekteissasi. Itselle istuva vaate on huippujuttu!

Aika: perjantai 7.6. klo 17–20 ja lauantai 10–15

Hinta: 80 €

Opettaja: Elisa Koskinen, käsityönopettaja ja pukuompelija

Tarvitset mukaan: valmiskaava, esipestyä kangasta sovitusversioon, hyvät alusvaatteet tai trikoovaatteet mittojen ottamista varten. Nuppineuloja, kangassakset, mittanauha, muistiinpanovälineet.

Osallistujia max: 12

Kursseille osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Alaikäisellä osallistujalla tulee olla mukanaan huoltajan kirjallinen lupa kurssille osallistumiseen. Alle 13-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Opettaja

Koskinen Elisa

Elisa Koskinen

Kaikki tapahtumat