Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Kurssi

Ommel-kassipaja TOTEUTUU!

pe klo 13:00–20:00

Ommel-kassipaja TOTEUTUU!

Kaikki tapahtumat Osta lippu

Tule ompelemaan Ommel-kassi! Tällä kurssilla ommellaan Ommel-kassin kaavalla oma kassi, jossa voit kuljettaa vaikka ompelutarvikkeita ja kankaita, tai jota voit käyttää vaikka viikonloppureissulla. Valmis kassi on reilun kokoinen vetoketjulla suljettava olkalaukku, jossa on runsaasti erilaisia taskuja tarvikkeille.

Kurssi on työpajatyyppinen ja yhteisompelutyyppinen. Opettaja ei ole paikalla koko aikaa, vaan kurssilaiset saavat myös neuvoa toisiaan.

HUOM! Tämä kurssi vaatii etukäteisvalmistautumista. Festareilla aika on rajallinen, joten et välttämättä ehdi tehdä kassia alusta loppuun kokonaan tapahtumassa. Saat kassin ohjeet ja kaavat sähköpostilla jo ennen tapahtumaa, jotta voit leikata kappaleet ja kiinnittää tukikankaat. Voit halutessasi myös tulostaa ohjeet, tai ottaa ne mukaan kurssille sähköisenä vaikkapa älypuhelimellasi.

Voit ottaa kurssille mukaan myös oman ompelukoneen.

Kassiin tarvitset 1 m:n 150 cm leveää puuvillakangasta päälliseen, 1 m:n 150 cm leveää puuvillakangasta vuoriin, 2 m kiinnisilitettävää puuvillatukikangasta (jos haluat tehdä enemmän taskuja, tarvitset enemmän kangasta ja tukikangasta), 45–50 cm pitkän 6 mm:n vetoketjun, 20–25 cm pitkän 4 mm:n vetoketjun ja kassiin sopivaa ompelulankaa. Lisäksi kassin pohjaan tarvitsee Decovil light -tukimateriaalia, mutta sen saat paikan päältä.

Kurssin hinta: 25 €

Opettaja

Johanna Riskilä

Johanna Riskilä

Johanna on Ommel ry:n puheenjohtaja ja innokas laukkujen ompelija.

Kaikki tapahtumat Osta lippu