Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Kurssi

Paljasjalkasandaalit

la klo 10:00–18:00

Paljasjalkasandaalit

Kaikki tapahtumat Osta lippu

Tule kurssille valmistamaan uniikit paljasjalkasandaalit nahkasta itsellesi tai läheisellesi juhlaan, arkeen tai töihin!  Sandaalit tehdään Carbataps -kaavalla. Kurssi ei vaadi aiempaa ompeluosaamista tai muita erityistaitoja.

Paljasjalkakengät ovat kevyet, vaimentamattomat ja joustavat. Paljasjalkakengissä ei ole kantakorotuksia, varpaiden toimintaa estävää kärkikäyntiä eikä jalkaterän toimintaa tukevia tai ohjaavia rakenteita. Paljasjalkakengissä kuormitus jakaantuu tasaisesti etu- ja takaosan välillä, koska kengän sisällä jalkaterä on lähellä luonnollista asentoaan.

Huomioithan, että kurssilla käytetään voimakashajuista kontaktiliimaa. Kurssilta ei saa kaavaa omaksi, mutta sen voi halutessaan ostaa jälkikäteen opettajan antamalla alennuskoodilla seuraavia sandaaleja varten.

Kesto: 7 h (+ ruokatauko)

HINTA: 110 € (+ materiaalimaksu 20 €)

Materiaalimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Materiaalimaksu sisältää Ibiza-kumipohjan, hiomapaperin, kontaktiliiman, kuminauhat ja kiristimet sekä tarvittavien välineiden lainauksen. Materiaalimaksu ei sisällä nahkaa. Pohja on vaihdettavissa lisämaksusta toiseen pohjaan. Opettaja lähettää sähköpostilla ennen kurssia pienen infokirjeen kurssin osallistujille.

Opettaja

Marika Kepsu

Marika Kepsu

kepsut.info@gmail.com

Marika on intohimoinen käsitöiden tekijä ja paljasjalkakenkien ompelija sekä yrittäjä Kepsujen takana. Hän opettaa ihmisiä livekursseilla ompelemaan omaan jalkaan sopivia paljasjalkakenkiä ja -sandaaleja erilaisista materiaaleista. Marika haluaa innostaa ihmisiä tekemään itse omiin tarpeisiin sopivia sekä omannäköisiä paljasjalkakenkiä.

Kaikki tapahtumat Osta lippu