Ommel 2019

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettaja

Werkleray

Werkleray on pieni perheomisteinen tekstiilisuunnitteluyritys Lounais-Suomesta Raumalta, joka luo kankaille kuoseja. Kuosit painetaan luomulaatuiselle interlock-neulokselle, joka tehdään GOTS-sertifioidusta 100% puuvillasta ja se ei sisällä lisättyä elastaania. Interlock-neulos on pehmeä ja jonkin verran joustava kangas, joka tehdään Suomessa ja on täydellinen monelle kaavalle. Se on ympäristöystävällistä ja kierrätettävää, sillä se on 100% luonnonmateriaalia ilman synteettisiä kuituja. Kangasta on helppo työstää, sillä interlock-neulos ei rullaa tai kupruile.

Me valmistamme myös pieniä määriä vaatteita ja kodin tekstiilejä, jotka tehdään Suomessa meidän tiloissamme, ja joita voi ostaa verkosta ja muutamista kaupoista.

Tekstiilien kestävä käyttö, aiheen tutkiminen ja edistäminen on meille tärkeää, samoin kuin olemassaolevien kaavojen optimointi kankaan käytössä sekä zero waste -kaavojen kehittäminen. Löydät Instagram-sivuiltamme sekä tulevaisuudessa myös Facebookista paljon tietoa tästä työstä, joten meitä kannattaa seurata.

Kaikki Näytteilleasettajat