Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettaja

Unelmallinen

Meiltä saat

kaavoja
Unelmallinen

 

Unelmallinen on ompeluinnostuksen ja onnistumisen paikka. Unelmalliselta saat monipuoliset ja selkeät ompelukaavat helppoihin ja vaativampiinkin malleihin. Aloitteleville ompelijaharrastajille valikoimissa on e-kirja ja erilaisia ompelun verkkokursseja, joiden avulla pääset nopeasti sisään uuteen harrastukseen.

 

Ommel on mahtava paikka innostua ompelusta. Festareilla on ihanaa ompelupöhinää ja asiakkaat pääsevät kuulemaan Unelmallisen kaavoista ja tulossa olevista kursseista suoraan minulta. On ihanaa vaihtaa ajatuksia ja kuulla ideoita asiakkailta, jotka saattavat tuntea myynnissä olevat kaavat jopa paremmin kuin yrittäjä itse.

 

Unelmallisen tuoreehko yrittäjä, uusien kaavojen suunnittelija ja tulevien kurssien laatija on Kaisa Piesanen. Kaisa on koulutukseltaan ompelija ja käsityönopettaja. Hän innostuu uuden oppimisesta, niin itse kuin asiakkaidenkin. Toisten ompeluonnistumisista ja -oivalluksista saa iloa ja energiaa.

 

Unelmallisen kaavat tunnetaan monipuolisina, yhdisteltävinä ja helppokäyttöisinä. Saman mitoituksen ansiosta osa kaavoista sopii sellaisenaan suoraan yhdisteltäviksi keskenään. Useimmilla kaavoilla ompelet vaatteesta kymmeniä erilaisia variaatioita.

 

Tule juttusille, löytämään suosikkisi ja kertomaan tuoreimmat toiveesi. Pian jo nähdään!

Kaikki Näytteilleasettajat