Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettaja

Taito Etelä-Suomi
Taito Etelä-Suomi on laajin ja vaikuttavin käsityöalan yhdistys alallaan –olemme osa koko Suomen kattavaa valtakunnallista Taitojärjestöä. Taito Etelä-Suomi ry:llä on 13 taitokeskusta Helsingistä Lappeenrantaan ja Lohjalle. Tarjoamme yhdistyksenä laajimman ja monipuolisimman valikoiman käsityökursseja ja -työpajoja sekä kankaankudonnan ohjausta taitokeskuksissamme. Yhdistyksen ylläpitämissä käsityö- ja muotoilukouluissa
järjestämme käsityön taiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, näyttelyitä ja työpajoja käsityön ympärillä.
Taitokeskus ja Taito Shop Hyvinkää tuovat Ommel-festareille farkkua, pidämme työpajaa missä voit kirjoa ja ommella pienen vetoketjullisen farkkupussukan tai jos et malta tehdä sitä festareilla, meillä on myös mukaan ostettavia tarvikepaketteja.
Taito Shop Hyvinkää on avoinna Ommel-festarin aikana pe klo 9-15 ja la klo 10-14. Taito Shop ja taitokeskus Hyvinkää sijaitsevat osoitteessa Rautatienkatu 11, 05800 eli aivan siinä Hyvinkään rautatieaseman vieressä.

Tutustu Taitokeskus Hyvinkään toimintaan.

Kaikki Näytteilleasettajat