Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettaja

PaaPii

Eläköön ompelun ilo, pukeutumisen riemu ja luovuutta ruokkivat värit! Paapii Design on suomalainen yritys, jonka tekemisen ytimessä ovat omassa ompelimossa valmistettavat korkealaatuiset vaatteet naisille, lapsille ja vauvoille. Paapiin kuosien suunnittelusta vastaa yrittäjä ja suunnittelija Anniina Isokangas.

Ompelun ystävä voi hullaantua Paapiilla loputtomasta kangastaivaasta, ja napata ompelumatkalle ohjenuorakseen kaavakirjoja, sekä kaiken, mitä unelmien ompeluprojekteihin tarvitsee. Uniikit kuosit kannustavat väreillä leikittelyyn ja oman vision toteuttamiseen.

Ommel-festivaalin myötä itse ompeleville avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus päästä ihastelemaan myös veljesbrändi Finsketin näyttäviä kankaita, joita ei tavallisesti löydy kangasmyynnistä.

Tutustu iloiseen valikoimaan verkkokaupassa ja hyppää Paapiin tarinaan sosiaalisen median kanavissa!

Paapiilla on ilo olla mukana Ommel-festivaaleilla! Tapahtuman myötä avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus kohdata uusia ja vanhoja asiakkaita. Palaute ja vuoropuhelu ompeluharrastajien kanssa ovat kullan arvoisia, sillä siten on helpompi saada käsitystä siitä, kuinka asiakkaat kokevat Paapiin tuotteet ja palvelun. Keskustelujen pohjalta voi poimia toiveita tulevia mallistoja ja kuoseja silmälläpitäen sekä kehittää olemassa olevaa valikoimaa. Festivaali on lisäksi upea mahdollisuus verkostoitua ja päästä keskustelemaan inspiroituen muiden alan yrittäjien kanssa.

Kotimainen kuosisuunnittelu

Paapiin kuosit ovat Anniina Isokankaan käsialaa. Inspiraatio kuoseihin löytyy usein arjen pienistä yksityiskohdista – ympärillämme olevasta. Vuosien saatossa laajaksi kasvanut kuosiperhe kattaa aiheita aina oman pihan omenapuista hellyyttäviin eläimiin, sekä kaikkea siltä väliltä ja sen ylitse. Toisinaan visio kehittyy tekemisen myötä, kuten Kerrokset-kuosin osalta kävi. Vesivärein luonnostellun kuosin kuviot liitettiin digitaalisesti päällekkäin. Uusia värejä muodostavan maalauksellisen kuosin värit sulautuivat yhteen, ja tekivät kokeilevalla toteutustavalla luodun kuosin lopputuloksesta yllätyksellisen ja uniikin. Kerrokset antaa katsojalleen mahdollisuuden tehdä omia tulkintoja ja nähdä siinä eri asioita.

tuotteemme

Paapiin laajan kangasvalikoiman lisäksi ompeluharrastaja löytää avukseen projektien toteutukseen kolme inspiroivaa ja monipuolista kaavakirjaa: Paapiin kaavakirja naisille, -lapsille ja -vauvoille. Selkeät ohjeet ja kaavat soveltuvat aina hiljattain ompelun aloittaneista kokeneemmille konkareille. Ompeluharrastuksella ei ole ikärajaa!

Kaikki Näytteilleasettajat