Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettaja

Onnistuva

Meiltä saat

kaavoja
Onnistuva

Miltä tuntuisi onnistua tekemään juuri itselle istuva vaate?
Istuva vaate on sopusuhtainen. Se korostaa vartalosi parhaat puolet ja häivyttää ei-toivotut. Se ei kiristä, vedä eikä roiku.

Työskentelin vaatetuotannon parissa yli kymmenen vuotta ja huomasin, että monen on vaikea löytää omalle vartalolle hyvin istuvaa vaatetta. Rinnan ollessa sopiva, liian leveä olka roikkuu. Ylä- ja alaosa ovat eri paria. Itselläni eteen tuli usein tilanne, että käsivarret eivät mahdu vaatteisiin ja selkä pussittaa. Tämän ongelman halusin ratkaista – niin syntyivät Onnistuvan ompelukaavat.

Onnistuvan kaavoissa olen ratkonut valmiiksi yleisimpiä istuvuusongelmia ja ottanut huomioon eri vartaloiden tarpeita. Valittavana on myös eri vartalotyypeille mitoitettuja kaavoja. Selkeät, kattavat ohjeet ja ohjevideot tekevät ompelusta helppoa, jolloin aloittelevakin ompelija onnistuu.

Haluan rohkaista jokaista myös muokkaamaan kaavoja itselle istuviksi. Haluan sinun löytävän oman vartalosi vahvuudet ja ymmärtävän, kuinka voit korostaa niitä. Pienillä viilauksilla voit vaikuttaa merkittävästi vaatteesi ulkonäköön.

Löydät Onnistuvalta vinkkejä istuvuuden parantamiseen sekä pian myös kursseja aiheesta. Näin opit ymmärtämään, miten kaavasta syntyy kauniisti istuva vaate.

Onni on istuva vaate!

 

Onnistuva osallistui Ommeliin ensi kertaa vuosi sitten ja tapahtumasta jäi todella ihana tunne. Minulle erityisen tärkeää tapahtumissa on se, että niissä pääsen tapaamaan ompelun harrastajia kasvotusten. Innostus tarttuu puolin ja toisin.

Onnistuvan kaavat teen alusta loppuun mallien suunnittelusta kaavojen tulostukseen minä, Tiina. Tule siis tutustumaan Onnistuvan kaavoihin ja mallivaatteisiin sekä juttelemaan ompelusta ja kaavoista. Nähdään pian!

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCBOxqLL7v69hCCgexiddQ1Q

Kaikki Näytteilleasettajat