Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettaja

Nuppu Print Company

Nuppu Print Company

Nupun maailma on täynnä kukkia! Ommel-festareille Nuppu saapuu Nuppu-autolla, josta voi ostaa kankaita suoraan pakalta leikattuna juuri haluamansa määrän! Mukana on paljon eri materiaaleja – ja kesän 2023 kiertuekangas! Lisäksi Nupulla on joka päivä tarjolla kurssi.

Nuppu sai alkunsa seitsemän vuotta sitten, kun graafikko-Satu ja kustannustoimittaja-Jenni tapasivat Sadun kirjan julkkareissa ja alkoivat haaveilla Sadun kuvituksista kankaina. Muutaman kuukauden päästä yritys oli perustettu, nimi keksitty ja tila varattu mallistojulkkareita varten. Siitä lähtien Nuppu on tehnyt kukikkaita kangasmallistoja ompelijoiden iloksi!

Satu suunnittelee edelleen kaikki Nupun tuotteet. Nupun kuosit ovat täynnä pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät arjesta vähän ihanampaa. Kuosejamme on saatavilla jo monissa eri materiaaleissa: trikoona, joustocollegena, erilaisina kudottuina puuvilloina, tencelinä, softshellina, urheilutrikoona ja uusimpana verkkarina! Valitsemme luomu- ja kierrätyskankaita aina kun se on mahdollista, ja kaikki kankaamme on painettu EU:ssa. Lisäksi meiltä on saatavilla kuoseihin sopivia yksivärisiä kankaita, lankoja ja nappeja – paperi- ja sisustustuotteita unohtamatta.

Nuppu julkaisee myös omaa Nuppunen-kaavakirjasarjaa. Sarjan kuudes osa Nuppunen 6 – Jumalattarien jalanjälkiä ja kaavattomia kaavoja ilmestyi helmikuussa 2023. Tällä kertaa Nuppusessa luodaan vaatteet omien mittojen mukaan zero waste -hengessä, joten yhtään kangasta ei jää yli. Nupun Youtube-kanavalta löydät ompeluvideot edellisten Nuppusten malleista – niiden avulla uskallat tarttua haastavampiinkin kaavoihin!

Ota seurantaan Nupun Youtube-kanava:
https://www.youtube.com/channel/UCZasGxZLyaedN7TOZjCoucw

Kaikki Näytteilleasettajat