Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettaja

Nuppu Print Company

Nuppu Print Company

Nupun maailma on täynnä kukkia! Nupun valikoimasta löydät kukkakankaita monessa eri materiaalissa: trikoona, joustocollegena, puuvillasatiinina, tencelsatiinina… Ommel-festareilla kankaat ovat mukana pakoilla, joten niitä saa juuri haluamansa määrän. Lisäksi Nupulla on joka päivä tarjolla kurssi tai parikin.

Nuppu sai alkunsa kahdeksan vuotta sitten, kun graafikko-Satu ja kustannustoimittaja-Jenni tapasivat Sadun kirjan julkkareissa ja alkoivat haaveilla Sadun kuvituksista kankaina. Muutaman kuukauden päästä yritys oli perustettu, nimi keksitty ja tila varattu mallistojulkkareita varten. Siitä lähtien Nuppu on tehnyt kukikkaita kangasmallistoja ompelijoiden iloksi!

Satu suunnittelee edelleen kaikki Nupun tuotteet. Nupun kuosit ovat täynnä pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät arjesta vähän ihanampaa. Kuosejamme on saatavilla jo monissa eri materiaaleissa: trikoona, joustocollegena, erilaisina kudottuina puuvilloina, tencelinä, softshellina, urheilutrikoona ja uusimpana verkkarina! Valitsemme luomu- ja kierrätyskankaita aina kun se on mahdollista, ja kaikki kankaamme on painettu EU:ssa. Lisäksi meiltä on saatavilla kuoseihin sopivia yksivärisiä kankaita, lankoja ja nappeja – paperi- ja sisustustuotteita unohtamatta.

Nuppu julkaisee myös omaa Nuppunen-kaavakirjasarjaa, jossa on jo kuusi osaa. Nupun Facebook-sivulta ja Youtube-kanavalta löydät ompeluvideot edellisten Nuppusten malleista – niiden avulla uskallat tarttua haastavampiinkin kaavoihin!

 

Kaikki Näytteilleasettajat