Ommel 2019

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettaja

MW patterns

Meiltä saat

kaavoja
MW patterns

Kaikki alkoi vuonna 2012 kun masennuin taas kerran, ja minun täytyi tehdä suuria muutoksia elämääni voidakseni paremmin. Päätin lopettaa työni talomaalarina enkä kuunnellut, kun minulle sanottiin päätökseni olevan huono ja väärä. Seurasin sisäistä kompassiani, ja se osoitti kohti ompelemista.

Silloin en vielä osannut edes langoittaa ompelukonetta ja tarvitsin apua saavuttaakseni unelmani, joten menin ompelu- ja kutomiskursseille. Hirveän huono idea, mihin se voisi johtaa? Ei mihinkään, minulle sanottiin. Olin kuitenkin päättänyt seurata sisäistä kompassiani ja tein sen mikä tuntui oikealta, vaikken tiennyt mihin se johtaa.

Muistan unelmoineeni siitä, kuinka hienoa olisi luoda mikä tahansa keksimäni kaava itse. Nyt se on todellisuutta! Pidän malleista, joissa on jotain erilaista ja erikoista sekä hienoja yksityiskohtia. Ja koska muistan kuinka hankalaa oli opetella ompelemaan ohjeilla, jotka olivat tarkoitettu edistyneille ompelijoille, teen nyt parhaani, että ohjeeni olisivat helppolukuisia sinulle, jotta voit tehdä mitä ikinä haluatkin.

Kaikki Näytteilleasettajat