Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettaja

Mereen

Mereenin ydintä ovat eettiset ja ekologiset valinnat niin materiaaleissa kuin muussakin toiminnassa sekä kotimainen suunnittelutyö.

Mereen on pieni kontiolahtelainen tekstiiliyritys, joka on perustettu vuonna 2020. Toimitilat sijaitsevat Joensuussa, josta löytyy myös ihana pieni Mereenin myymälä. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 2012. Joten, vaikka yritys itsessään on nuori, niin tätä matkaa on jo kuljettu kymmenen vuoden ajan.

Mereenin valikoimasta löytyy pääsääntöisesti omantuotannon kankaita;luomutrikoot ja -joustocolleget yksivärisenä ja kuviollisena, merino-tenceltrikoot ja bambujoustocolleget, verkkarikankaat, softshellit ja jakardineulokset. Esille täytyy tietenkin nostaa, että kaikki kuosimme ovat kotimaista suunnittelua ja muutoinkin tuotannossa ekologiset ja eettiset valinnat ovat lähellä sydäntäni. 

Intohimoisena ompelijana kankaiden yhteyteen kuuluvat vahvasti kaavat. Koen, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse ja minulla onkin ilo ja kunnia tehdä tiivistä yhteistyötä PuuhakasPajan kanssa. Tiesitkö, että Mereen on PuuhakasPajan valtuutettu ja virallinen jälleenmyyjä?

Odotan Ommel-festareita suurella innolla ja jännityksellä. Tunneskaala on melkoinen, kun on itse järjestäjäpuolella ja osallistuvana yrityksenä mukana. Jos et tiennyt, niin olen yksi Ommel ry:n perustajajäsenistä ja mukana Ommel ry:n hallituksessa tälläkin hetkellä.

Nähdään Ommelissa!

Rakkaudella: Meri-Ellen

Kaikki Näytteilleasettajat