Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettaja

Lempikangas

Lempikangas | Inspiroivia kankaita moneen makuun!

Lempikankaalta löydät inspiroivia kuosikankaita moneen makuun ja niihin sopivia yksivärisiä sekä monenlaisia ompelutarvikkeita. Kaikki oman tuotantomme kankaat on painettu vastuullisesti Euroopassa sertifioidulle puuvillalle.

Kaupasta löytyy trikoon ja collegen lisäksi esimerkiksi viskoosia, vohvelikangasta, paksua puuvillapanamaa, double gauze -harsoa, lycraa, minky-fleeceä, vohvelitrikoota, paksumpia neuloksia, merinovillaa, vohvelitrikoota ja ribbitrikoota.

Ommelissa haluamme olla osana suomalaisen tekstiilisuunnittelun juhlaa. Tässä tapahtumassa pääosassa ovat kotimaisten suunnittelijoiden kuosikankaat. Suuri osa oman tuotantomme kuoseista syntyy meidän oman Emmin eli TaimiKyllikin kynästä ja koneelta. Esimerkiksi suosittu Satokausi-sarjamme on hänen piirtämänsä. Sen kotimaisten marjaherkkujen pariin pääseekin jo monessa kuosissa ja materiaalissa. Toki mukana on myös muiden taitavien suunnittelijoiden helmiä.

Toivottavasti sinäkin löydät lempikankaalta jotain mieleistäsi, lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme upea Ommel-viikonloppu!

Kaikki Näytteilleasettajat