Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Näytteilleasettaja

Hento Style

Hento Style

Hento Style on kauniiden kankaiden ja ompelutarvikkeiden verkkokauppa Kuopion Vehmersalmella. Tuotteitamme voi tulla ihastelemaan verkkokaupan lisäksi myös varastomyymäläämme, jossa käsittelemme kaikki verkossa tehdyt tilaukset ja säilytämme koko valikoimaamme. Osallistumme ahkerasti myös erilaisiin käsityöalan tapahtumiin ja meidät voi löytää käsityömessuilta ympäri Suomen! 🙂

Meidät tunnetaan hennosta ja herkästä tyylistä. Kuoseissa pyrimme monipuolisuuteen, pääpainon ollessa lasten- ja naistenkuoseissa. Hento Styleltä löytyy kuosien lisäksi paljon yksivärisiä kankaita, jotka sopivat hyvin yhteen kuosien kanssa.

Viimeisimpänä valikoimaamme on saapunut suloiset, suositut ja helposti kiinnitettävät silityskuvat! Silityskuvat on erittäin helppo kiinnittää kuumalla silitysraudalla painaen. Kuvia voi käyttää esimerkiksi yksiväristä paitaa koristamaan!

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan valikoimaamme! <3

Osa kuoseistamme on taitavien suomalaisten kuosisuunnittelijoiden käsialaa. Haluamme osallistua Ommel-tapahtumaan, koska on ihana asia, että tapahtuma nostaa esiin erityisesti suomalaista tekstiilisuunnittelua ja suunnittelijoita.

Hento Stylelle kuoseja suunnittelee tai on suunnitellut muun muassa:

Vera Korpilaakso @verasvisulas

Hanni Vanhanen @sopis.design

Elisa Parto @art_by_elisa.parto

Hento Stylen kuosit on pääasiassa ns. tilauskuoseja. Kerromme suunnittelijalle kuosiaiheen tai mitä tyyliä haemme ja toiveiden pohjalta suunnittelija aloittaa kuosin toteutuksen. Joskus kuosi valmistuu ensimmäisellä yrityksellä täydelliseksi, joskus mietimme yhteistuumin pieniä viilauksia lopulliseen kuosiin. Etenkin lastenkuoseissa yrittäjän omat lapset ovat aktiivisesti mukana kuosiaiheiden miettimisessä. Esimerkiksi Leppäkertut -kuosin kuosiaihe on yrittäjän pojan keksimä ja kuosi on viimeisen vuoden ajan ollut yksi suosituimmista kuoseistamme!

Mahtavaa päästä ensimmäistä kertaa mukaan Ommel-festareille! Nähdään Hyvinkäällä! <3

 

Terveisin Satu

Hento Style

Kaikki Näytteilleasettajat