Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Info

Info

Aukioloajat ja sisäänpääsy

Tervetuloa Suomen suurimmille ompelufestareille! Ohjelmassa on mm. kangas- ja ompelutarvikemarkkinat, kursseja, luentoja, työpajoja sekä koko viikonlopun kestävät ompelulanit eli yhteisompelutilaisuus.

 

Tapahtuma on avoinna:

perjantaina 9.6. klo 12–20

lauantaina 10.6. klo 10–18

sunnuntaina 11.6. klo 10–16

 

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

Työpajat ja luennot ovat ilmaisia, mutta osassa työpajoista on materiaalimaksu. Kursseille ja laneille osallistuminen on maksullista.

Kurssit, luennot ja työpajat löydät täältä!

Tapahtumaan saapuminen

Tapahtumapaikkana toimii Opinmäen kampus Suurpellossa Espoossa.

Osoite: Lillhemtintie 1, 02250 Espoo

Mikäli mahdollista, tulehan paikalle julkista liikennettä käyttäen, sillä parkkipaikkoja on hyvin rajallisesti!

Piispanaukiolta (Matinkylän eli Ison Omenan metroasemalta) suoraan koulun eteen tulevat bussit 133, 532 ja 533. Busseja tulee muutaman minuutin välein ja matka kestää reilun 10 minuuttia.

 

Pysäköinti

Maksullinen pysäköinti löytyy koulun takaa, koulun parkkipaikalta. Paikkoja on varsin rajallinen määrä. Pysäköinnin hinta on 7 €/päivä tai 20 €/viikonloppu. Huom! Jos kuitenkin lähdet autolla välillä pois, emme voi taata että tilaa löytyy. Pysäköinti maksetaan käteisellä tai kortilla alueelle ajettaessa.

Maksuton pysäköinti löytyy hiekkakentältä Suurpellon ostarin naapurista Lukukadulta. Sinne ajetaan Henttaankaaren kautta (Henttaan puistokatua pitkin ei pääse autolla parkkialueelle!). Kävelymatka koululle on noin 700 m Henttaan puistokatua pitkin.

Lähistöllä on myös jonkin verran merkittyjä, ilmaisia parkkipaikkoja. Älä kuitenkaan pysäköi kadunvarteen, jos sitä ei ole merkitty pysäköintipaikaksi, sillä koko Suurpelto on pysäköintikieltoaluetta, ja kieltoa valvotaan aktiivisesti. Ethän myöskään pysäköi lähistön liikkeiden omille parkkipaikoille!

Marttakahvila

Ommelissa ei tarvitse nähdä nälkää! Festareiden ajaksi Martat pystyttävät Opinmäkeen Marttakahvilan, josta saa muun muassa lounaskeittoa, erilaisia suolaisia ja makeita piirakoita ja vaikka mitä muita herkkuja!

Kahvilassa on huomioitu myös tavallisimmat erikoisruokavaliot.

Kahvila on avoinna koko tapahtuman ajan.

Happy Days Street Food -ruokarekka

Opinmäen pääoven viereen parkkeeraa lauantaiksi ja sunnuntaiksi street food -ruokarekka. Listalta löytyy monenlaisia annoksia Miamin hengessä.

Kolme kaveria -jäätelökärry

Vihdoin saimme myös jäätelökioskin Ommeliin! Jäätelökärry on paikalla perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.