Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Uutiset

Tutustu Ommelin kursseihin!

Tutustu Ommelin kursseihin!

Löydät nyt Ommelin kurssit täältä! Yläreunasta voit valita klikkaamalla päivän, jonka kursseja haluat tarkastella. Muutama täydennys on vielä luvassa, ennen kuin kurssien myynti alkaa tiistaina 9.5. klo 18!vSamalla tulevat myyntiin myös lanipaikat.

Kurssien esittelysivuille tulee tiistaina linkit, joista pääsee suoraan varaamaan kurssipaikan.

Kursseilla on minimiosallistujamäärät, joiden täytyttyä kurssit toteutuvat. Huomaathan, että kursseille ilmoittautumiset on sitovia eikä niitä voi perua enää kurssin vahvistumisen jälkeen. Kurssipaikka on kuitenkin mahdollista myydä eteenpäin.

Kun kurssille on tullut riittävästi ilmoittautumisia, lähetämme tiedon kurssipaikan vahvistumisesta sekä laskun.