Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Uutiset

Kurssi- ja lanipaikkojen myynti alkaa ti 9.5. klo 18!

Kurssi- ja lanipaikkojen myynti alkaa ti 9.5. klo 18!

Ommelissa on jälleen monipuolinen kattaus erilaisia kursseja. Kurssit löydät jo täältä, joten voit käydä tutustumassa niihin etukäteen. Muutamia täydennyksiä on vielä tulossa.

Viikonlopun aikana voit harjoitella kaavojen muokkaamista ja kuosittelua, opetella saumurin tai peitetikkikoneen käyttö, tehdä e-tekstiileitä, ommella mekon trikoosta tai kauluspaidoista tai kokeilla lycrasta ompelua. Tai ommella vaikka paljasjalkakengät!

Jos kuitenkin omat projektit ovat nyt juuri ne, mitkä vaatisivat ompeluaikaa, voit varata paikan laneilta yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi päiväksi. Ja jotta kokemus olisi täydellinen, voit myös yöpyä Opinmäessä!

Työpajat ja luento-ohjelma julkaistaan toukokuun puolivälin jälkeen.