Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Uutiset

Ommel 2020 peruuntuu – Osallistu tulevan toiminnan suunnitteluun

Ommel 2020 peruuntuu  – Osallistu tulevan toiminnan suunnitteluun

Ommel 2020 -festivaali on peruutettu. Syynä on vallitseva koronavirusepidemia ja viranomaisten ohjeet yli 500 osallistujan yleisötilaisuuksista. Olemme pahoillamme poikkeuksellisesta tilanteesta, joka kuitenkin on yhteinen kaikille – olemme samassa veneessä.

Aiemmin keväällä olimme siirtäneet tapahtuman alkukesästä uuteen ajankohtaan 31.7.-2.8.2020. Päivittyneen tilannekuvan myötä jouduimme kuitenkin nyt toteamaan, ettei festivaalin järjestäminen tänä vuonna onnistu.

Rahastonhoitaja ottaa yhteyttä niihin näytteilleasettajiin, joiden maksuja ei ole vielä palautettu tapahtuman siirtämisen yhteydessä.

Festivaalin peruuntuminen on haastava paikka myös meidän kaltaisellemme pienelle yhdistykselle ja yhdistyksen toiminnan tulevaisuus on vaakalaudalla. Siksi tarvitaan nyt yhteisöllisyyttä ja ihmisiä mukaan työhön yhteisen hyvän eteen, mikäli halutaan festivaalin kaltaisia tapahtumia myös tulevaisuudessa. Mahdollisuuksia ensi kesän festivaalin järjestämiseen tutkaillaan alkusyksystä.

Ommel ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka järjestää jäsentensä näköisiä tapahtumia: sekä pieniä että suuria, sekä verkossa että livenä. Toivotamme kaikki ompelusta innostuneet ja alan ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi liittymään yhdistykseemme. Yhdessä voimme ideoida ja toteuttaa tulevaa toimintaa sekä muita kohtaamisia meille rakkaan aiheen ympärillä.

Kiitos, että olisitte tulleet meidän kanssa järjestämään maailman parhaita ompelufestareita! ❤️

Ommel ry

ommelry@gmail.com

 

Lue lisää tietoa yhdistyksestä ja liity mukaan