Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Uutiset

Ommel 2020 siirtyy, uusi ajankohta 31.7.–2.8.

Ommel 2020 siirtyy, uusi ajankohta 31.7.–2.8.

Ommel ry on seurannut koronavirusepidemian tilannetta tiiviisti useita viikkoja. Uusimpien tietojen nojalla olemme päättäneet siirtää festivaalin uuteen ajankohtaan, 31.7.–2.8.2020. Paikka Espoon Opinmäessä säilyy ennallaan.

Miksi siirrämme tapahtuman?

Ommel 2020 -festivaali on ollut tarkoitus järjestää Espoon Opinmäessä kesäkuussa, 5.–7.6.2020. Torstaina 12.3. saadun suosituksen mukaisesti yli 500 henkilön yleisötilaisuuksia ei järjestetä toukokuun loppuun asti, ja ajankohta on kovin lähellä tuota rajaa. Haluamme tällä omaehtoisella siirrolla varmistaa, että saamme vapaaehtoistemme kanssa rakennettua turvallisen ja onnistuneen, hyvän mielen ompelutapahtuman.

Näytteilleasettajille ja yhteistyökumppaneille on aiemmin tänään lähetetty lisätietoa ja tarkemmat ohjeet muutokseen liittyen. Jos et ole saanut viestiä, otathan yhteyttä: ommelry@gmail.com.

Ompelun ilo jatkuu kevään aikana

Ommel ry peruu tältä keväältä myös yhteisompelutapahtumansa, eli ompelulanit THL:n antaman suosituksen mukaisesti.

Ompelun ilo jatkuu kuitenkin koko kevään verkossa yhteisten ompeluteemojen merkeissä. Meitä kokoavat etänä yhteen mm. Ommel ry:n hyväntekeväisyysprojektit. Tulethan mukaan, ja loppukesällä tavataan!

 

Yhteystiedot:
Ommel ry:n hallitus ja tapahtumatuottaja Anna Vikström
ommelry@gmail.com

Lisätietoja

Vikström Anna

Anna Vikström

Ommel 2020 -festivaalin tuottaja

040 4162516

ommelry@gmail.com