Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Uutiset

Joulumieltä ja pehmeitä paketteja Hope ry:lle

Joulumieltä ja pehmeitä paketteja Hope ry:lle

Ommel ry järjestää hyväntekeväisyysompelupäivän Helsingissä torstaina 29.11. klo 11-21. Päivän aikana ommellaan pehmeitä joulupaketteja pääkaupunkiseudun Hope ry:lle.

Paikka: Kangaskauppa Salapakka, Katariinankatu 1, Helsinki (Torikorttelit)

Tule mukaamme täyttämään lasten ja nuorten joululahjatoiveita! Ommel ry tekee yhteistyötä pääkaupunkiseudun Hope ry:n kanssa, jonka asiakkaiden joululahjatoiveita ommellaan yhdessä torstaina 29.11. Lasten ja nuorten jättämältä toivelahjalistalta löytyy muun muassa yksisarvispipo, pyjama, legginsejä, huppari ja prinsessamekko.

Paikan päältä Salapakasta löytyy kangasta, koneita ja muita ompelutarvikkeita – sinun täytyy tulla vain ompelemaan. Paikalla on koko päivän myös apua, joten tule rohkeasti mukaan, oli ompelutaustasi millainen tahansa. Jatkamme yhdessä ompelua aina klo 21 asti.

Oletko innokas neuloja? Hope ry ottaa talven lähestyessä mielellään vastaan myös neulottuja tuotteita, kuten villasukkia, pipoja, huiveja ja tumppuja. Voit tuoda neulomasi lasten ja nuorten asusteet mukanasi ompelupäivään ja toimitamme ne joululahjojen mukana perille Hopelle.

 

Tervetuloa mukaan!