Ommel ry

Yhteisöllistä ompelun iloa

Uutiset

Suomen Kädentaidot -messuilla ommellaan Joulupuu-keräykseen

Suomen Kädentaidot -messuilla ommellaan Joulupuu-keräykseen

Ommel ry järjestää Suomen Kädentaidot -messuilla koko tapahtuman ajan auki olevan pipotyöpajan. Valmiit pipot lahjoitetaan messujen päätteeksi Joulupuu-keräykseen. Tule tekemään yhdessä hyvää!

Ommel ry on mukana Euroopan suurimmilla käsityömessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 16.-18.11.2018. Kävijällä on mahdollisuus osallistua tiiviin messutunnelman lomassa hyväntekeväisyyteen poikkeamalla Ommel ry:n järjestämään pipotyöpajaan. Koko messujen ajan auki olevassa pajassa ommellaan trikoopipoja kangasyritysten lahjoittamista materiaaleista valmiilla kaavalla.

Suomen Kädentaidot -messujen hyväntekeväisyyskumppanina toimii vuonna 2018 Joulupuu-keräys. Ommel ry:n työpajassa valmistetaankin pipoja nimenomaan hyväntekeväisyyteen, eli vähävaraisten perheiden 0–17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Messujen päätteksi pajassa valmistetut pipot lahjoitetaan Joulupuu-keräykseen.

Lapset ja nuoret voivat valmistaa työpajassa pipon myös itselleen. Työpaja järjestetään E-hallissa paikalla E921.

Tule istahtamaan Ommel ry:n työpajaan ja saumuroi pipo tai kaksi! Voit tutustua samalla yhdistyksen toimintaan, kertoa ideoitasi ja ajatuksiasi sekä tavata Ommel ry:n vapaaehtoisia.

Joulupuu-keräyksellä on messuilla oma ständiosasto A-hallissa (A1500), johon kävijät voivat lahjoittaa käsityönä valmistamiaan joululahjoja. Ommel ry kannustaa kaikkia ompeluintoisia mukaan hyväntekoon!